Aurora Hammaslääkärit on siirtynyt osaksi Mehiläistä 1.10.2021 alkaen.

Aurora Hammaslääkäreiden toiminta ja henkilöstö siirtyivät Mehiläiselle 1.10.2021 alkaen. Aurora Hammaslääkäreiden asiantuntijat palvelevat jatkossakin tutuissa tiloissa osoitteessa Kirkkopuistikko 4, 65100 Vaasa. Tavoitat meidät edelleen numerosta 010 271 2700.

1.11.2021 alkaen käyttössä ovat Mehiläisen ajanvarauskanavat: Auroran Verkkoajanvaraus, sekä OmaMehiläinen-palvelu.

OmaMehiläinen-palvelun asiakasedut ovat käytössä 1.1.2022 alkaen.

Laadukasta hammashoitoa terveiden hymyjen puolesta

Hammaslääkärissä käynnin kuuluu olla helppoa ja mutkatonta. Me Aurorassa saamme hymysi loistamaan terveenä läpi elämän.

Kirkkopuistikko 4 Vaasa

Käynti vastaanotolle esteettömästi Palosaaren puoleisesta rappukäytävästä Kirkkopuistikon varrelta.

Avoinna Ma-Pe Klo. 8:00-16:00

Vastaanottoaikoja saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin varaamalla aika ennakkoon.

Pysäköinti

Ilmainen asiakkaille varattu pysäköinti Museokadun varrella. Kiinteistön sisäpihalla ei toistaiseksi ole pysäköintiä. Invapysäköinti pääoven edessä.

Ohjeemme turvalliseen asiointiin korona-aikana

Aurora on avoinna ja palvelee tavanomaisesti myös korona-aikana. Sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden takaamiseksi pyydämme perehtymään etukäteen ohjeisiimme ja noudattamaan niitä.

Kokonaisvaltainen osaaminen‚Äč

Perushammashoidon lisäksi tiimimme taitaa laajat hoitokokonaisuudet eri hammaslääketieteen erikoisalueilta. Aurora on alueen monipuolisin ja suurin klinikka.

Jokainen hymy on tärkeä

Meille olet aina tervetullut riippumatta suusi tilanteesta.

Huipputekniikka

Vahva osaaminen yhdistettynä uusimpaan teknologiaan luo edellytykset laadukkaaseen hoitoon. 

Turvallinen hoito‚Äč

Aurorassa asiointi on turvallista myös koronaviruksen aikana. Pidämme tärkeänä, että jokainen potilas saa juuri hänelle sopivan hoidon. Sen mahdollistaa tiivis yhteistyö klinikan sisällä kollegoiden kesken.

Palvelut

Aurora on yksityinen täyden palvelun hammasklinikka. Teemme päivittäin toimenpiteitä perushammashoidosta oikomishoitoihin sekä vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin. Osaava tiimimme on tukena terveen ja kauniin hymysi puolesta!

Hampaiden valkaisu

Hampaita voidaan valkaista vastaanotolla tai tekemällä yksilölliset valkaisulusikat, joilla valkaisu on helppo tehdä kotona. Valkaisua voi tehdä myös oikomiskalvoja apuna

Lue lisää

Oikomishoito

Purennalliset ongelmat tai hampaiden vaikeat asentovirheet hoidetaan usein jo lapsena. Oikomishoito on tehokkainta lapsena kasvun aikana, jolloin voidaan vaikuttaa tarvittaessa

Lue lisää

Laminaatit

Kun etuhampaan näkyvä pinta on vahingoittunut, poikkeavan värinen tai hampaan muotoon halutaan tehdä pieni esteettinen korjaus, on hampaan pinta mahdollista

Lue lisää

Hampaan poisto

Hampaan poisto saattaa olla pieni ja lyhytkestoinen tai hyvinkin monimutkainen kokemusta ja tarkkaa suunnittelua vaativa toimenpide. Hampaan poistoon päädytään, jos hampaan

Lue lisää

Päivystys

Auroran potilaana pyrimme järjestämään sinulle hoitoajan jo samalle päivälle, kun olet akuutin hammashoidon tarpeessa. Kaikki akuuttiajat eivät näy nettiajanvarauksessa, joten

Lue lisää

Viisaudenhampaat

Viisaudenhampaat voivat puhjeta nuorena, aikuisiällä tai eivät ollenkaan. Usein ne eivät mahdu puhkeamaan kokonaan, jolloin ne aiheuttavat herkästi kroonisen tulehduksen

Lue lisää

Usein kysyttyä

Ajanvaraus onnistuu verkkossa 24/7. Vaihtoehtoisesti ajan voi varata puhelimitse, sähköpostitse, tai vastaanotolta aukioloaikaan. Osa ajoista on varattavissa vain puhelimitse.

Mikäli tarvitset ajan kiireellisesti, suosittelemme varaamaan ajan soittamalla numeroon 010 2712700.

Ajanvarauksen voit perua sähköpostitse tai soittamalla mihin vuorokaudenaikaan tahansa puhelimitse numerosta 010 2712700 Рjätä tieto peruutuksesta viestillä vastaajaan, mikäli emme ole tavoitettavissa. 

Ajanvaraus tulee peruuttaa vähintään yksi arkipäivä ennen hoitoaikaa.

Hoitokokonaisuuden hinta määräytyy tehdyistä toimenpiteistä. Esimerkiksi tarkastuskäynnillä otetaan usein röntgenkuvia, joista veloitetaan tutkimustaksan lisäksi hinnaston mukaiset maksut.

Toimenpiteen hinta määräytyy toimenpiteen vaativuuden mukaan. Hinnaston hinnat ovat viitteellisiä keskivertotoimenpiteen hintoja. Toimenpiteen lopullinen hinta muodostuu vaativuusasteen, toimenpiteen kestoajan sekä tarvittavien materiaalien perusteella.

Hoitohenkilösi pitää sinut ajan tasalla tehtävistä toimenpiteistä. Saat halutessasi kirjallisen kustannusarvion hoitokokonaisuudesta.

Kela korvaa osan hammashoidosta, mikäli olet oikeutettu sairausvakuutuskorvaukseen Suomessa. Kela-korvaus voidaan vähentää suoraan kassalla kunhan sinulla on esittää voimassa oleva Kela-kortti. Lisätietoa hammashoidon Kela-korvauksista löydät tästä

Maksaminen vastaanotollamme onnistuu yleisimmillä maksukorteilla, käteisellä, ja etukäteen sovittuna myös laskulla tai osamaksulla. Aurora tarjoaa hyvin edullisen osamaksurahoitusvaihtoehdon hoitokokonaisuuksille yhteistyössä Resurs Bankin kanssa. Lue lisää rahoituksesta

Saadaksesi Kelan suorakorvauksen pyydämme esittämään voimassa olevan Kelakortin aina maksamisen yhteydessä.

Kutsumme sinut hammashoitoon sovittuna ajankohtana, mikäli niin haluat.

Automaattisesti ehdotettu vastaanottoaika tulee vahvistaa sähköpostitse tai soittamalla määräaikaan mennessä puhelimitse numeroon 010-2712700 Рilmoita tieto vahvistettavasta ajasta vastaajaan, mikäli emme ole tavoitettavissa. 

010 271 2700

vaasaaurorahammas@mehilainen.fi

© Aurora Hammaslääkärit Oy

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.