Ohjeemme turvalliseen asiointiin korona-aikana

Päivitetty 14.5.2021

Aurora on avoinna ja palvelee kaikissa hammashoidon tarpeissa myös korona-aikana. Jos kuulut riskiryhmään, on hammashoidossa käyminen myös koronan aikana tärkeää, ettei yleisterveytesi vaarannu hoitamattoman suun takia.
Yleisen turvallisuuden takia on tärkeää perehtyä ja noudattaa ohjeita. Päivitämme niitä viranomaissuosituksien mukaisesti.
Noudatamme aina terveysviranomaisen edellyttämiä tiukkoja hygieniavaatimuksia siivouksessa, hoitohuoneiden desinfioinnissa jokaisen potilaskäynnin välissä, sekä instrumenttien steriloinnissa.

Toimintaohjeet

Pysy kotona mikäli koet, että sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita kuten kuumetta, yskää, hengenahdistusta, ei-allergiasta johtuvaa nuhaa, nenän tukkoisuutta, kurkkukipua, päänsärkyä, lihas- ja nivelkipua tai haju- ja makuaistin menetys. Henkilökuntamme on myös sitoutunut tähän. 

Mikäli olet ollut ulkomailla tai olet altisunut koronavirukselle, noudata karanteenimääräyksiä.

Jos olet epävarma kannattaako vastaanotolle tulla, ota meihin etukäteen yhteyttä P:010-2712700. Informoi myös henkilökuntaa heti, mikäli huomaat jotain poikkeavaa olossasi ollessasi vastaanotolla.

THL on antanut kasvomaskisuosituksen. Pyydämme jokaista vastaanotollamme käyvää käyttämään suu-nenäsuojusta. 

Myös työntekijämme käyttävät kirurgisia suu-nenäsuojuksia niin potilaiden kuin muun henkilökunnan läheisyydessä. Maskia ei kuitenkaan tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengitystä tai jos muut terveyteen liittyvät seikat estävät maskin käytön. Jos sinulla ei ole maskia mukana, saat meiltä sellaisen.

Kädet voit käydä pesemässä ja desinfioimassa WC-tiloissa. Desinfiontiainetta on myös useissa pisteissä odotustiloissa ja hoitohuoneissa. Muista myös huolehtia käsihygieniasta, jos kosketat suutasi hoitokäynnin aikana.

Pyydämme harjaamaan hampaat jo ennen vastaanotolle saapumista. Lisäksi annamme kaikille potilaille ennen toimenpiteitä vetyperoksidipurskutteen hoitohuoneessa. Tällä tavoin minimoimme mahdollisuuden koronavirusten päätymisestä huoneilmaan syljen mukana.

Pääsääntöisesti klinikalle tullaan ilman saattajaa. Jos saattaja on kuitenkin välttämätön, voi mukana olla yksi saattaja. 

Odotustiloissa noudatetaan 2 metrin turvavälejä. Käytävän molemmissa päissä on erilliset istumapaikat, jos haluat olla vieläkin kauempana muista.

Pystymme tarvittaessa vastaanottamaan sinut erityisen varovaisissa olosuhteissa päästäen sinut sisään vastaanotolle henkilökunnan sisäänkäynnin kautta suoraan hoitohuoneeseen. Jos koet tarvetta tälle, tee ajanvaraus puhelimitse: 010-2712700.

010 271 2700

info@aurorahammas.fi

© Aurora Hammaslääkärit Oy

Sivuston toteutus | Myyvä

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.