Aurora Hammaslääkärit has become a part of Mehiläinen since 1.10.2021.

The activities and personnel of Aurora Hammaslääkärit are now a part of Mehiläinen. Our skilled team will continue to serve you at our clinic at Kirkkopuistikko 4, 65100 Vaasa with the old telephone number 010 271 2700 and email address info@aurorahammas.fi.

1.11.2021 onwards bookings will be handled through the following: Aurora's online booking, and OmaMehiläinen-webservice.

The OmaMehiläinen service’s customer benefits are available from 1 January 2022.

Dental Laminates

Kun etuhampaan näkyvä pinta on vahingoittunut, poikkeavan värinen tai hampaan muotoon halutaan tehdä pieni esteettinen korjaus, on hampaan pinta mahdollista päällystää laminaatilla. Useimmiten laminaatti on myös paikkauksen korvaava järkiratkaisu, kun karieksen takia etuhammasta on paikattu aiemmin paljon. Laminaattia varten hampaan pinta hiotaan ja muotoillaan, tarvittaessa puudutuksessa, valitaan hampaalle väri otetaan digitaalinen skannausjäljennös ja sen pohjalta hammaslaboratorio tekee hampaaseen uuden keraamisen pinnan. Laminaatteja voidaan tehdä myös perinteisten jäljennösten avulla. Laminaatti kiinnitetään hampaan pinnalle kiinnitysaineella. Laminaateilla voidaan korjata myös pieniä asentovirheitä muotoilemalla laminaatti siten että hammasrivi vaikuttaa suoremmalta. Laminaatit kannattaa usein tehdä pareina keskeltä katsottuna symmetrisesti eri puolien hampaisiin: Esimerkkinä molemmat etuhampaat, eikä vain toinen

Laminaateilla etuhampaiden korjaaminen voi olla käänteentekevä asia. Me hammaslääkärit olemme olleet jakamassa monet onnen kyyneleet potilaittemme kanssa, kun uuden hymyn tuoma huojennus on ollut niin suuri. Monesti teemme ensin korjaukset muovipaikka-aineilla, jolloin voimme tehdä hienosäädön muodon ja värin suhteen valmiiksi ennen keraamisten laminaattien teettämistä. Muovipaikoilla saadaan myös upeita tuloksia aikaan, mutta niiden ongelmana on se, että niitä täytyy uusia ja huoltaa kiillottamalla melko usein. Niillä ei myöskään yleensä ylletä esteettisesti yhtä täydellisiin tuloksiin kuin laminaateilla.

010 271 2700

vaasaaurorahammas@mehilainen.fi

© Aurora Hammaslääkärit Oy

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.