Aurora Hammaslääkärit has become a part of Mehiläinen since 1.10.2021.

The activities and personnel of Aurora Hammaslääkärit are now a part of Mehiläinen. Our skilled team will continue to serve you at our clinic at Kirkkopuistikko 4, 65100 Vaasa with the old telephone number 010 271 2700 and email address info@aurorahammas.fi.

1.11.2021 onwards bookings will be handled through the following: Aurora's online booking, and OmaMehiläinen-webservice.

The OmaMehiläinen service’s customer benefits are available from 1 January 2022.

Emergency care

Auroran potilaana pyrimme järjestämään sinulle hoitoajan jo samalle päivälle, kun olet akuutin hammashoidon tarpeessa. Kaikki akuuttiajat eivät näy nettiajanvarauksessa, joten soitathan tarvittaessa suoraan vastaanotolle P: 0102712700.

Jos sinulle on tapahtunut hammastapaturma, saatat joutua käymään ensin päivystyksessä ensiavussa, koska Aurora ei ole auki päivystysluonteisesti. Vois soittaa arkena Auroraan ja kertoa tilanteesi puhelimitse, niin pyrimme järjestämään sinulle ajan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon niin pian kuin suinkin. Selvitä myös hyvissä ajoin, onko sinulla voimassaoleva vakuutus, ja hanki siihen liittyvät tarvittavat tiedot. Tarvitsemme vakuutusyhtiöitä varten aina myös tiedon tapaturman sattumispaikasta ja -ajankohdasta.

010 271 2700

vaasaaurorahammas@mehilainen.fi

© Aurora Hammaslääkärit Oy

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.