Aurora Hammaslääkäri on siirtynyt osaksi Mehiläistä 1.10.2021 alkaen.

Aurora Hammaslääkäreiden toiminta ja henkilöstö siirtyivät Mehiläiselle 1.10.2021 alkaen. Aurora Hammaslääkäreiden asiantuntijat palvelevat jatkossakin tutuissa tiloissa osoitteessa Kirkkopuistikko 4, 65100 Vaasa. Tavoitat meidät edelleen numerosta 010 271 2700.

1.11.2021 alkaen käyttössä ovat Mehiläisen ajanvarauskanavat: Auroran Verkkoajanvaraus, sekä OmaMehiläinen-palvelu.

OmaMehiläinen-palvelun asiakasedut ovat käytössä 1.1.2022 alkaen.

Laminaatit

Kun etuhampaan näkyvä pinta on vahingoittunut, poikkeavan värinen tai hampaan muotoon halutaan tehdä pieni esteettinen korjaus, on hampaan pinta mahdollista päällystää laminaatilla. Useimmiten laminaatti on myös paikkauksen korvaava järkiratkaisu, kun karieksen takia etuhammasta on paikattu aiemmin paljon. Laminaattia varten hampaan pinta hiotaan ja muotoillaan, tarvittaessa puudutuksessa, valitaan hampaalle väri otetaan digitaalinen skannausjäljennös ja sen pohjalta hammaslaboratorio tekee hampaaseen uuden keraamisen pinnan. Laminaatteja voidaan tehdä myös perinteisten jäljennösten avulla. Laminaatti kiinnitetään hampaan pinnalle kiinnitysaineella. Laminaateilla voidaan korjata myös pieniä asentovirheitä muotoilemalla laminaatti siten että hammasrivi vaikuttaa suoremmalta. Laminaatit kannattaa usein tehdä pareina keskeltä katsottuna symmetrisesti eri puolien hampaisiin: Esimerkkinä molemmat etuhampaat, eikä vain toinen

Laminaateilla etuhampaiden korjaaminen voi olla käänteentekevä asia. Me hammaslääkärit olemme olleet jakamassa monet onnen kyyneleet potilaittemme kanssa, kun uuden hymyn tuoma huojennus on ollut niin suuri. Monesti teemme ensin korjaukset muovipaikka-aineilla, jolloin voimme tehdä hienosäädön muodon ja värin suhteen valmiiksi ennen keraamisten laminaattien teettämistä. Muovipaikoilla saadaan myös upeita tuloksia aikaan, mutta niiden ongelmana on se, että niitä täytyy uusia ja huoltaa kiillottamalla melko usein. Niillä ei myöskään yleensä ylletä esteettisesti yhtä täydellisiin tuloksiin kuin laminaateilla.

010 271 2700

info@aurorahammas.fi

© Aurora Hammaslääkärit Oy

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.