Vår Aurora

Höstens sjöfart och skeppsbrott - återvänt hem från vidareutbildning i tandvård i Umeå förlängdes. När två kompisar gav utrymme för stora planer spelade små saker ingen roll. Vi undrade vad bästa möjliga tandvårdsmottagning skulle vara för patienten och personalen. Drömmen föddes.

Aurora Hammaslääkärit öppnade sina dörrar bredvid Kaserntorget våren 2011. Miljön var precis vad vi ville ha. Ett vackert gammalt hus med rött tegel som fick ett nytt nytt utseende med en totalrenovering. Vi började patientarbete i två behandlingsrum med toppmodern utrustning, ivriga att betjäna våra patienter. 

Inom några år hade Aurora byggt upp ytterligare tre behandlingsrum. Den glada, omtänksamma och empatiska personalen växte med antalet rum. Aurora utvecklade snabbt Vaasas mest omfattande tandvårdsexpertis. 

Nya Aurora öppnade sina dörrar i december 2016 på Kyrkoesplanaden 4. Det helt renoverade, gamla Vasa Elektriska huvudkontoret har sju behandlingsrum som är inredda med respekt för det gamla - med betoning på mysighet och värme. Dörren till det gamla bankvalvet och de ursprungliga skiljedörrarna samt tapetväggarna skapar en idyllisk atmosfär. 

Aurora har alla nödvändiga förutsättningar för att garantera kvalitetsvård; För att främja arbetet hos skickliga tandläkare, munhygienister och specialtandläkare inom olika områden har vi den senaste datorstödda tekniken samt 3D-röntgenstrålar. Förutom grundläggande tandvård kan vi ta hand om patienter i krävande ingrepp. 

Garantin för kvalitetsvård är samarbete med specialister inom området och önskan att utvecklas professionellt. Alla som arbetar på Aurora delar gemensamma värderingar inom patientvården.

Aurora är en tandklinik från Vasa där vi träffar dig som individ. Atmosfären utstrålar det faktum att vi tycker om vår arbetsplats och vi vill också att du ska känna dig bekväm. Aurora innebär att ta hand om andra och en positiv atmosfär.

Vi välkomnar dig varmt till Aurora!

010 271 2700

info@aurorahammas.fi

© Aurora Hammaslääkärit Oy

Created by | Myyvä

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.